Elle – tens

Natuurlijke pijnbestrijding, thuis & in het ziekenhuis

Heb jij je zinnen gezet op een zo natuurlijk mogelijke bevalling? Gewoon omdat het liever voor jezelf is en je kindje? Wil je wel de mogelijkheid hebben om gebruik te kunnen maken van pijnstilling? Maar dan het liefste wel 100% natuurlijk, zonder bijwerkingen en dan wel een beetje effectief graag?

Dan kun je gebruikmaken van de Elle-tens! Steeds meer vrouwen ontdekken de Elle-tens, welke speciaal ontworpen is om je te ondersteunen tijdens de bevalling. De Elle-tens is een handzaam apparaatje, welke thuis als in het ziekenhuis kan gebruiken.

Hoe werkt de Elle-tens?

Wanneer je de Elle-tens wil gebruiken, plak je 4 electrones op je rug. Twee plak je op je onderrug; net boven je heiligbeen. De andere twee plakje onder je bh-bandje.

De basis stand van de Elle-tens is gericht op de aanmaak van Endorfines. Hierdoor wordt de aanmaak van Endorfines in jouw lichaam extra ondersteund. Wanneer je vanaf het eerste begin van je bevalling de Elle-tens gebruikt, geef je je lichaam de kans een zo mooi mogelijke spiegel Endorfines op te bouwen. Dat zorgt ervoor dat je lekker in je bubbel zit wanneer je je Endorfines het hardste nodig hebt, de actieve fase van je bevalling. Tijdens een wee kun je de Elle-tens op schakelen door de stimulatie te boosten. Op die manier wordt de pijnprikkel minder goed doorgegeven. 

 

De Elle-tens wordt afgeraden wanneer je hartritme stoornissen, epilepsie of een pacemaker hebt. 

Regie tijdens je bevalling

Jij, als aanstaande mama, neemt bewuste beslissingen. Je hebt nagedacht over hoe je je bevalling zou willen beleven. Dan is regie houden tijdens de bevalling vast erg belangrijk voor je.

De Elle-tens helpt je lichaam met het aanmaken van Endorfines. Endorfine is een hormoon dat zorgt voor een natuurlijke pijnbestrijding, wat je lichaam dus zelf aanmaakt. Gebruik van de Elle-tens maakt je dus niet suf wat een morfine pompje wel kan doen, of immobiel zoals de ruggenprik. De énige belemmering is dat je niet met de Elle-tens in bad of onder de douche kan.

Duurzaam: Elle-tens huren voor een natuurlijke geboorte

Steeds meer vrouwen kiezen voor de natuurlijk pijnbestrijding door gebruik van de Elle-tens. En omdat je de Elle-tens eigenlijk maar een korte periode nodig hebt, is het wel zo duurzaam om de Elle-tens te huren. Je huurt de Elle-tens voor maximaal 6 weken. Je ontvangt het pakketje 3 weken voor je uitgerekende datum en stuurt hem na je bevalling, zo snel mogelijk terug. 

Wat krijg je als je de Elle-tens huurt?

Om je van alle gemakken te voorzien, krijg je een extra uitgebreid pakket, wat je voorziet van alles wat je nodig hebt voor een natuurlijke bevalling én pijnstilling:

  • De Elle-tens
  • 4 nieuwe plak elektroden 
  • Een gebruiksaanwijzing
  • Reserve batterijen en kabeltje
  • Ik stuur je het pakket kosteloos toe
  • 6 weken huur van de Elle-tens
  • Een kleinigheidje van mij, voor jou <3

Kosten

De huur van 6 weken Elle-tens zijn €65,00. Je betaald een borg van €20, welke je terug gestort krijgt wanneer je de Elle-tens weer op tijd terugstuurt. 

Totaal: € -
Open chat
Stuur me gerust een appje!
Hoi :-) Dit de meest snelle manier om contact met mij te krijgen!