Recensies

02-04-2020

Erg dankbaar ben ik dat ik de zwangerschapsyoga bij Marleen heb gevolgd! Het heeft me veel gebracht en is zeer zeker ook tijdens de bevalling van grote waarde geweest.

Ik vond de lessen elke week erg fijn. In het begin kwam ik vooral mijn angst en onzekerheid tegen van mijn eerste bevalling, die toen niet zo prettig verliep. Maar dat veranderde elke week een beetje meer in rust en vertrouwen.

De afwisseling van yoga-oefeningen, informatie en ademhaling/ontspanningsoefeningen maakte de les veelzijdig en boeiend. De informatie die Marleen gaf, vond ik erg waardevol. Het gaf mij veel rust te weten wat er allemaal zou kunnen gebeuren en, wat Marleen vooral ook benadrukt, dat je daarin je eigen keuze mag maken. Zo kon ik goed de regie nemen tijdens mijn bevalling. Dat maakte het zo’n veel betere ervaring!

Kortom: super bedankt Marleen voor de mooie lessen die je hebt gegeven, die ik iedereen gun om hun bevalling met vertrouwen tegemoet te zien en positief te ervaren! 

-Katinka-

29-12-2019

Ik kan de zwangerschapsyoga bij Marleen alleen maar aanraden. Voor mij waren de lessen precies wat ik nodig had. Met een duidelijke focus op ademhaling, informatie en zelfvertrouwen ging ik mijn bevalling positief tegemoet (ondanks dat het de eerste bevalling niet bepaald soepeltjes verlopen was). Maar met behulp van Marleen haar ademhalingstechnieken wist ik kalm en in mijn ‘eigen bubbel’ te blijven. En ben ik binnen 4 uur bevallen!! 1000x dank hiervoor!

Ook de korte informatieve stukjes vond ik erg fijn. Hierdoor weet je beter wat je te wachten staat, wat je eventueel zelf kunt beslissen en je kunt hier thuis in alle rust al eens over na denken. Ik zocht naar een yoga les waar de focus niet ligt op het ‘sporten’ maar op het bewust bezig zijn met mezelf, mijn kindje en de bevalling. Dat is precies wat ik bij Marleen gevonden heb. Marleen, bedankt voor de rust en het zelfvertrouwen dat je me gegeven hebt!

-Fay-

29-09-2019

Ik heb tijdens mijn zwangerschap hele fijne yogalessen bij Marleen gehad. Het was voor mij iedere week weer een heel fijn ontspannen avondje. Ik vond het vooral fijn dat er ook een stukje theorie bij zat elke week. En dat er dan aansluitend een oefening op werd gedaan. Met zelfvertrouwen (heeft even geduurd) ging ik mijn bevalling tegemoet. Inmiddels ben ik bevallen. Ik heb uiteindelijk alles op eigen kracht gedaan en heb veel gehad aan de ademhalingsoefeningen die Marleen me geleerd had. Zeker omdat ik geen pijnmedicatie meer kon krijgen. De gehele bevalling ging uiteindelijk veel sneller dan verwacht! Dus bij deze Marleen ik kan je niet genoeg bedanken voor alles fijne verhalen en goede tips.

-Debbie-

31-08-2019

Hele fijne yogalessen gehad bij Marleen. Het was voor mij iedere week weer een heerlijk ontspannen avondje waarbij ik helemaal tot rust kwam en op een fijne manier met het meisje in mijn buik bezig was. Vol zelfvertrouwen ging ik mijn bevalling tegemoet. Inmiddels bevallen en mede door de fijne lessen, goede tips en mooie verhalen echt een super bevalling gehad waar ik alleen maar positief op terug kijk. Missie geslaagd! Marleen, nogmaals super bedankt voor alles!

– Marieke-