Veelgestelde vragen

Hieronder heb ik een overzichtje gemaakt van de vragen die mij veel gesteld worden. Staat jouw vraag er niet bij? Stuur me alsjeblieft een berichtje

  • Wordt de zwangerschapscursus Valkenswaard of de eendaagse zwangerschapsworkshop vergoed door mijn aanvullende zorgverzekering? Ja, bijna altijd wordt de zwangerschapscursus of de eendaagse zwangerschapsworkshop vergoedt. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van je zorgverzekeraar.

 

  • Doen we veel oefeningen in de zwangerschapscursus? We doen iedere les yogahoudingen, die aangepast zijn voor het zwangere vrouwenlichaam. We doen iedere week ook fijne flowreeksen, geïnspireerd op de Dur-yoga. Het is echter geen sportklas.

 

  • Vanaf wanneer kan ik meedoen met de zwangerschapscursus Valkenswaard? Je kan meedoen vanaf 12 weken zwangerschap tot en met wanneer je het fijn vindt.

 

  • Vanaf wanneer kan ik meedoen met de eendaagse zwangerschapsworkshop Valkenswaard? Ik adviseer om vanaf 30 weken mee te doen, omdat je dan nog mooi de tijd hebt te oefenen met je geboortepartner en de info krijgt niet de kans te verwateren omdat de bevalling er nu eenmaal snel aankomt.

 

  • Hoeveel lessen van de zwangerschapscursus moet ik meedoen om echt goed voorbereid te zijn op de bevalling? Om de ademhalingstechnieken goed onder de knie te krijgen, het je echt eigen te maken, adviseer ik eigenlijk altijd om minimaal 10 x mee te doen. Wanneer dat niet lukt, en je wil toch graag meedoen, neem dan contact met mij op. Dan maken we samen een plan!

 

  • Is de eendaagse bevallingsworkshop nog nodig wanneer ik de zwangerschapscursus Valkenswaard heb gevolgd? Is het een mooie aanvulling? Zeker weten. Waarom? De ééndaagse bevallingsworkshop is een hele praktische cursus waar je handreikingen krijgt over hoe je partner jou kan bijstaan tijdens de bevalling. Bijvoorbeeld het werken met de Rebozo,-doek, de geboortebal, ontspannende massages enz.
Open chat
Stuur me gerust een appje!
Hoi :-) Dit de meest snelle manier om contact met mij te krijgen!