Over mij

Even voorstellen..

Ik ben Marleen van Zon en mama van twee kindjes: een meisje van 3.5 jaar en een kleine jongen van 1.5 jaar. Nadat mijn tweede kindje werd geboren heb ik een zware tijd gehad waarin angst, boosheid en eenzaamheid de boventoon voerde. Ik herkende mezelf niet meer. Deze ervaring heeft me bewogen en geïnspireerd. Ik ben de boeken in gedoken en voelde dat ik hier meer mee wilde. Vanuit die gedachte is mijn praktijk geboren en ben ik mij verder gaan bekwamen op het gebied van pre en postnatale mentale gezondheid.

In 2011 ben ik afgestudeerd als maatschappelijk werker. De opleiding maatschappelijk werk en dienstverlening geeft mij een mooie basis op het gebied van deskundigheid in individuele hulpverlening. Daarnaast heb ik een aanvullende opleiding gedaan tot zwangerschapscoach om vrouwen bij te staan op de voorbereiding van de bevalling. Ik ben in januari gestart met de opleiding perinataal counselor, om mezelf nog meer te verdiepen in de mentale gezondheid, zowel pre- als postnataal.

Waar ik van ga glimmen? Van onze kindjes, de huisdieren, het bos en de rust. Ik word blij van de eenvoud van het leven, lekker eten en een opgeruimd huis. Aan de andere kant ben ik ook een stadsmeisje dat in een dorp woont en ben gek op dansen. Het liefst tot in de kleine uurtjes.

Wil je meer van mij weten? Neem gerust contact met mij op! Je bent welkom!